Neus – liplijnen

De naso-labiaallijnen of neuslip-lijnen worden dieper met de leeftijd. Verschillende  verouderingsprocessen zijn hiervoor  verantwoordelijk. Verlies aan elastine en collageen in de huid, uitzakking van het vetweefsel, vermindering van het vetweefsel, verminderen van de botmassa enzovoort kunnen na verloop van tijd heel diepe neus-liplijnen veroorzaken. De keuze van de behandeling is afhankelijk van de fase van veroudering.

 

  1. Fijne lijntjes en ook beginnende rimpels  kunnen zorgvuldig en naturel opgevuld worden met een filler.
  2. Bij diepere rimpels en in het kader van een full-face treatment kunnen de lijnen ook behandeld worden met een collageenstimulerende filler.
  3. Wanneer de rimpels of zelfs groeven veroorzaakt worden door een algemene huidverslapping en/of volumevermindering in het gelaat moet eerst dit probleem worden aangepakt. De behandeling zal dan bestaan uit een vulling van het gelaat met een collageenstimulerende filler op de juiste plaatsen met als gevolg een lifting van de naso-labiaallijnen.
  4. Wanneer een duidelijke lift aangewezen is, zonder toename van het volume kunnen liftende draden (best in combinatie met verstevigende draden) worden geadviseerd.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!