Huidverslapping

De hals heeft een heel gevoelige en dunne huid.  Met de jaren gaat deze huid verdunnen, verslappen en ook rimpels vertonen. De rimpels zijn vaak veroorzaakt door zonschade. De UV-straling brengt tevens pigmentstoornissen met zich mee.

 

Om de huid van de hals aan te zetten tot eigen collageenvorming wordt de Alma Hybrid ingezet. Hierdoor wordt de huid terug steviger en verminderen de fijne lijntjes. Om de huid te helpen bij deze collageenvorming en om de huid weer optimaal in de diepte te hydrateren kan de laserbehandeling aangevuld worden met mesotherapie. Ook een goede thuiszorg van deze huid is aanbevolen. De hals wordt immers maar al te vaak overgeslagen waardoor er een verschil ontstaat in de huidconditie van de hals en het gelaat.

Bij een dunne en verslapte huid kan ook gelaserd worden met de Clearlift. Deze behandeling (zonder down-time) zorgt voor een terug steviger worden van de diepere huidlagen met een lifteffect als gevolg.

Bij een sterke verslapping van de huid met nog voldoende onderhuids vetweefsel kunnen verstevigende en liftende draden de hals opliften zonder chirurgie.

De combinatie van laseren voor verbetering van de huidkwaliteit met nadien draden voor een nog sterkere lift is mogelijk en geeft nog een meer optimaal eindresultaat.

 

Bij grote pigmentvlekken kan een aangepaste peeling de teint egaliseren. Ook dit effect kan verder geoptimaliseerd worden met mesotherapie whitening injecties. Gewone ouderdomsvlekken kunnen aangepakt worden met de pigmentlaser.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!