Lipcontour

Mooi afgelijnde lippen zijn een kenmerk van jeugdigheid. Dit accent vervaagt met het verouderen.

 

De lipcontour kan echter gemakkelijk en fijn hersteld worden met een aangepaste filler. Deze correctie op zich geeft reeds terug  iets meer ‘body’ aan de lip. De behandeling vervaagt ook de beginnende fijne lijntjes die ontstaan vanuit de liprand. Deze kunnen storend zijn bij het dragen van lippenstift omdat de kleur dan in de lijntjes uitwaaiert.

 

Bij het uitvoeren van de behandeling wordt ook  het cupidoboogje, centraal ter hoogte van de bovenlip, in vorm hersteld. Ook het philtrum, lopend van de lippen naar de neus, kan opnieuw meer vorm gegeven worden indien afgeplat.

 

Het herstel van de lipcontour kan, indien gewenst of indien aangewezen,  gecombineerd worden met een vergroting van de lippen of een liphydratatie.

Beste patiënt,

Vanaf 4 mei zal de praktijk opnieuw geopend zijn.

De behandelingen worden gefaseerd opgestart. Hierbij volgen wij de maatregelen van de federale overheid, zo ook de wetenschappelijke aanbevelingen in het kader van de esthetische geneeskunde.

Wij zijn blij u terug te kunnen verwelkomen en doen ons uiterste best om alle geannuleerde afspraken van de voorbije weken terug in te boeken.

Wij doen in de praktijk al het mogelijke om u een zo veilig mogelijke omgeving aan te bieden.

Dr Isabella Cervini