Lipcontour

Mooi afgelijnde lippen zijn een kenmerk van jeugdigheid. Dit accent vervaagt met het verouderen.

 

De lipcontour kan echter gemakkelijk en fijn hersteld worden met een aangepaste filler. Deze correctie op zich geeft reeds terug  iets meer ‘body’ aan de lip. De behandeling vervaagt ook de beginnende fijne lijntjes die ontstaan vanuit de liprand. Deze kunnen storend zijn bij het dragen van lippenstift omdat de kleur dan in de lijntjes uitwaaiert.

 

Bij het uitvoeren van de behandeling wordt ook  het cupidoboogje, centraal ter hoogte van de bovenlip, in vorm hersteld. Ook het philtrum, lopend van de lippen naar de neus, kan opnieuw meer vorm gegeven worden indien afgeplat.

 

Het herstel van de lipcontour kan, indien gewenst of indien aangewezen,  gecombineerd worden met een vergroting van de lippen of een liphydratatie.

Beste patiënt,

Wegens verstrengde federale maatregelen rond het coronavirus COVID-19 zijn wij genoodzaakt de praktijk volledig te sluiten.

Hierbij kunnen wij reeds meedelen dat alle geplande behandelingen tot en met 3 april 2020 worden uitgesteld naar een nog onbekende datum. Betrokken patiënten worden hierover telefonisch gecontacteerd. Over het verdere verloop van de boekingen houden wij u op de hoogte.

Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen en wensen iedereen een optimale gezondheid toe.

Dr Cervini