Lipvergroting

Mooie lippen zijn sensueel en trekken de aandacht.

 

Een lipvergroting wordt zowel gevraagd door jonge mensen, als door patiënten in het kader van anti-aging. De lippen ondergaan immers ook een veroudering. Door de afname van de dikte van de tandwortels en het volumeverlies van de boven- en onderkaak verdwijnt de steun waarop de lippen gelegen zijn. Hierdoor glijdt de bovenlip meer naar beneden en naar binnen en wordt de bovenlipzone langer. Daarnaast neemt ook het vetvolume in de lip af waardoor de lippen minder prominent worden.

 

Een lipvergroting wordt uitgevoerd met een filler. Let op, niet elke filler is geschikt voor de lippen. Bij het uitvoeren van een lipvergroting kan in één tijd ook de lipcontour, de cupidoboog en het philtrum geaccentueerd of gecorrigeerd worden.

Een stimulatie van het eigen lipweefsel zonder gebruik te maken van een opvulmiddel is mogelijk met behulp van de Clearlift laser.

 

Een lipvergroting kan uitgevoerd om verschillende redenen:

  1. Een pure beautification of optimalisatie van nog jonge lippen.
  2. Het vergroten van smalle lippen.
  3. Het optisch vergroten van een kleine mond.
  4. Een correctie van een bestaande assymetrie.
  5. Het in balans brengen van de boven- en onderlip.
  6. Het herstellen van het lipvolume van verouderde lippen.

Beste patiënt,

Vanaf 4 mei zal de praktijk opnieuw geopend zijn.

De behandelingen worden gefaseerd opgestart. Hierbij volgen wij de maatregelen van de federale overheid, zo ook de wetenschappelijke aanbevelingen in het kader van de esthetische geneeskunde.

Wij zijn blij u terug te kunnen verwelkomen en doen ons uiterste best om alle geannuleerde afspraken van de voorbije weken terug in te boeken.

Wij doen in de praktijk al het mogelijke om u een zo veilig mogelijke omgeving aan te bieden.

Dr Isabella Cervini