Lipvergroting

Mooie lippen zijn sensueel en trekken de aandacht.

 

Een lipvergroting wordt zowel gevraagd door jonge mensen, als door patiënten in het kader van anti-aging. De lippen ondergaan immers ook een veroudering. Door de afname van de dikte van de tandwortels en het volumeverlies van de boven- en onderkaak verdwijnt de steun waarop de lippen gelegen zijn. Hierdoor glijdt de bovenlip meer naar beneden en naar binnen en wordt de bovenlipzone langer. Daarnaast neemt ook het vetvolume in de lip af waardoor de lippen minder prominent worden.

 

Een lipvergroting wordt uitgevoerd met een filler. Let op, niet elke filler is geschikt voor de lippen. Bij het uitvoeren van een lipvergroting kan in één tijd ook de lipcontour, de cupidoboog en het philtrum geaccentueerd of gecorrigeerd worden.

Een stimulatie van het eigen lipweefsel zonder gebruik te maken van een opvulmiddel is mogelijk met behulp van de Clearlift laser.

 

Een lipvergroting kan uitgevoerd om verschillende redenen:

  1. Een pure beautification of optimalisatie van nog jonge lippen.
  2. Het vergroten van smalle lippen.
  3. Het optisch vergroten van een kleine mond.
  4. Een correctie van een bestaande assymetrie.
  5. Het in balans brengen van de boven- en onderlip.
  6. Het herstellen van het lipvolume van verouderde lippen.

Beste patiënt,

Wegens verstrengde federale maatregelen rond het coronavirus COVID-19 zijn wij genoodzaakt de praktijk volledig te sluiten.

Hierbij kunnen wij reeds meedelen dat alle geplande behandelingen tot en met 3 april 2020 worden uitgesteld naar een nog onbekende datum. Betrokken patiënten worden hierover telefonisch gecontacteerd. Over het verdere verloop van de boekingen houden wij u op de hoogte.

Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen en wensen iedereen een optimale gezondheid toe.

Dr Cervini