Dr. Isabella Cervini

Dr. Isabella Cervini behaalde haar diploma Algemene Geneeskunde in 1997 aan de Katholieke Universiteit te Leuven met onderscheiding. Nadien was zij acht jaar werkzaam als huisarts. Gedreven door haar uitgesproken interesse in de niet-heelkundige esthetische geneeskunde is zij zich in dit vakgebied gaan verdiepen. Met overtuiging volgde zij verschillende opleidingen in binnen- en buitenland. Hierdoor kon zij in 2005 aan de slag bij een gerenommeerde plastisch chirurg in Turnhout. In 2008 zette zij haar werk voort in een privékliniek voor esthetiek. In 2013 werd zij gevraagd om het team van Carpe Professional Care te Antwerpen te vervoegen.

 

 

In de loop der jaren werd esthetische geneeskunde haar passie. Ze beschrijft haar werk als de combinatie van wetenschap, patiëntenzorg en kunst. Het streven naar gelukkige mensen en naturelle resultaten is haar doel.
Na 9 jaar ervaring in de esthetische geneeskunde besloot zij haar eigen concept uit te werken en een praktijk op te richten om nog beter aan de noden van de patiënt te kunnen voldoen. Deze praktijk opende zijn deuren in oktober 2014.
Om haar patiënten het allerbeste te bieden schoolt Dr. Cervini voortdurend bij. Zij volgt zowel de grote internationale congressen als de zeer gerichte trainingen van specifieke producten.

 

Dr Cervini kiest ervoor enkel te werken met kwaliteitsproducten.
Doordat Dr Cervini zich uitsluitend toelegt op esthetische geneeskunde en ondertussen reeds een brede ervaring heeft kunnen opbouwen geeft zij ook opleidingen aan andere artsen en is zij spreker op medische congressen.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!