Bovenliplijntjes

Bovenliplijntjes zijn een typisch fenomeen bij vrouwen. Het zijn dynamische rimpeltjes die toenemen met de leeftijd en bevorderd worden door veel praten en roken. Deze rimpeltjes worden meestal als zeer storend ervaren ook al gaat het aanvankelijk om kleine lijntjes.

 

  1. Beginnende lijntjes of vele fijne lijntjes kunnen vanbinnen uit gestimuleerd worden door de huid zacht te laseren met de Alma Hybrid™. Na 3 à 4 maanden vult eigen collageen de lijnen op. Een opvulling met producten is bijgevolg niet nodig.
  2. Wanneer er meer duidelijke rimpeltjes zijn, kunnen deze supplementair opgevuld worden met fijne filler. Het product kan rechtstreeks in de lijnen worden gespoten of kan ook gebruikt worden om een verstevigend netwerk aan te brengen, waardoor tevens een te uitgesproken mimiek verzacht wordt.
  3. Wanneer de rimpels versterkt worden door een verlies van volume in de bovenlipzone is het aangewezen om ook dit te herstellen met een opvullend product. Bij elke vraag van de patiënt mag de arts het geheel van de zone niet uit het oog verliezen om tot een optimaal resultaat te kunnen komen.
  4. Bij diepe rimpels kan een Alma Hybrid worden uitgevoerd. Na genezing van deze behandeling kunnen de lijnen nog bijkomend worden gecorrigeerd met een filler.
  5. De dynamiek van de bovenliplijntjes kan verminderd worden door een lage dosis spierontspanner te injecteren. Dit is voornamelijk als preventieve behandeling zeer interessant of is aanbevolen bij patiënten met een uitgesproken mimiek ter hoogte van de mond. Ook de nieuwere techniek met de draadjes kan de bovenlip verstevigen en de bewegingslijnen milderen.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!