Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels zijn net zoals de fronsrimpels in de eerste plaats dynamische rimpels en worden bij voorkeur behandeld met een spierontspanner. Deze rimpels ontstaan immers door het optrekken van de wenkbrauwen en kunnen doorheen de jaren erg diepe groeven worden. Soms zijn allemaal fijne lijntjes aanwezig door veroudering van de huid veroorzaakt door te veel  UV-straling.

 

De behandeling wordt meestal uitgevoerd in combinatie met een behandeling van de frons. Vaak kunnen voorhoofdsrimpels na verloop van tijd volledig weggewerkt worden. Wanneer toch bepaalde lijnen zichtbaar blijven kunnen ze bijkomend opgevuld worden met een filler.

 

Wanneer een patiënt geen spierontspanner wenst, kan een behandeling met verstevigende draden ook verbetering brengen.

Beste patiënt,

Wegens verstrengde federale maatregelen rond het coronavirus COVID-19 zijn wij genoodzaakt de praktijk volledig te sluiten.

Hierbij kunnen wij reeds meedelen dat alle geplande behandelingen tot en met 3 april 2020 worden uitgesteld naar een nog onbekende datum. Betrokken patiënten worden hierover telefonisch gecontacteerd. Over het verdere verloop van de boekingen houden wij u op de hoogte.

Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen en wensen iedereen een optimale gezondheid toe.

Dr Cervini