Fronsrimpels

De rimpels tussen de ogen of de fronsrimpels  zijn een zeer goed voorbeeld van dynamische rimpels. Ze ontstaan door voortdurend te fronsen. Bij kwaad zijn, geconcentreerd luisteren en tegen de zon in kijken gaan mensen onbewust fronsen. Dit kan reeds op jonge leeftijd tot een zorgelijke fronsrimpel leiden.

 

De eerste keuze behandeling van deze rimpels  is dan ook een spierontspanner. Na verloop van tijd zal deze spier aan kracht inboeten. Bij tijdig behandelen kan de frons volledig weggewerkt worden. Wanneer reeds duidelijke rimpels of groeven aanwezig zijn, gaan deze in diepte verminderen.  De behandeling werkt ook preventief. De lijnen kunnen niet meer dieper worden, omdat het voortdurend plooien van de huid wegvalt.

 

Wanneer de rimpels niet volledig opgeklaard kunnen worden met een spierontspanner, kunnen ze nog verder behandeld worden met een filler. De twee behandelingen versterken elkaar in het resultaat.

 

Tegenwoordig worden ook fijne draadjes ingezet om de fronszone te verstevigen en op te liften en de beweging hier zacht te verminderen.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!