Holle slapen

Als we verouderen vermindert het vetweefsel in het gelaat en verkleint het skelet. Daardoor worden ook onze slapen holler. Ook plots of uitgesproken gewichtsverlies kan de slapen zeer ‘leeg’ maken, terwijl deze zone mooi dient door te lopen van het voorhoofd naar de jukbogen. Volumeverlies op deze plaats zorgt ook voor meer uitgesproken kraaienpootjes en een zakking van het buitenste deel van de wenkbrauwen.

 

Patiënten vragen deze behandeling zelden zelf, meestal wordt er in de vraag naar gelaatsverjonging meer gefocust op rimpels. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt echter dat men iemand onbewust ouder schat naarmate de slapen holler zijn.

 

Door middel van fillers kunnen de slapen weer hersteld worden of kan een uitgesproken diepte worden uitgevlakt.

Beste patiënt,

Wegens verstrengde federale maatregelen rond het coronavirus COVID-19 zijn wij genoodzaakt de praktijk volledig te sluiten.

Hierbij kunnen wij reeds meedelen dat alle geplande behandelingen tot en met 3 april 2020 worden uitgesteld naar een nog onbekende datum. Betrokken patiënten worden hierover telefonisch gecontacteerd. Over het verdere verloop van de boekingen houden wij u op de hoogte.

Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen en wensen iedereen een optimale gezondheid toe.

Dr Cervini