UNIVERSKIN

Wat

Universkin is een volledig gepersonaliseerd huidverzorgingsprogramma ontwikkeld door een wetenschappelijk team in Frankrijk.

Dr Cervini werkt met Universkin sedert oktober 2016. Aan de hand van een consultatie en huidanalyse wordt een PERSOONLIJKE MAGISTRALE FORMULE samengesteld en wordt het serum aansluitend vers bereid. Zo is uw huidverzorging perfect aangepast aan uw persoonlijke noden en kan de verzorging steeds worden bijgestuurd.

Met Universkin kunnen huidproblemen worden aangepakt. Deze serums kunnen als behandeling op zich gebruikt worden of als ondersteuning van medisch esthetische behandelingen.

 

Samenstelling

BASISSERUM:

Door middel van nanotechnologie heeft men een BASISSERUM ontwikkeld op basis van omega 3, laag moleculair hyaluronzuur (dringt IN de huidlagen), vitamine E én biomimetische peptiden. Door deze peptiden kan de beschadigde en ontstoken huid (door zonschade, roken, stress, veroudering) behandeld worden.

 

+ toevoeging van ACTIEVE MOLECULEN:

Aanvullend worden, na analyse van de patiënt, DRIE ACTIEVE MOLECULEN toegevoegd zodat het serum gepersonaliseerd wordt. De bestaande dysfuncties van de huid kunnen worden aangepakt: zonbeschadiging (dunne, fel gerimpelde huid), verslapping, roodheid, vette huid, huidonzuiverheden, acne, pigmentproblemen, wallen enz.

 

Werking

Een goede functie van de huid is afhankelijk van peptiden, biologische boodschappers. Ze zijn verantwoordelijk voor de bescherming, het herstel en de vernieuwing van de huid. Met het ouder worden vermindert de efficiëntie van deze peptiden. De BIOMIMETISCHE PEPTIDEN van UNIVERSKIN zorgen ervoor dat de signalen naar de cel, om zichzelf te vernieuwen en om beter te functioneren, opnieuw worden versterkt. Deze peptiden werden eerst enkel gebruikt in de ontwikkeling van geneesmiddelen.

 

Het gaat dus niet gewoon om een crème die een bepaalde effect heeft op de oppervlakte van de huid. De celwerking van de verschillende huidcellen wordt effectief verbeterd waardoor de basistoestand van de huid weer wordt geoptimaliseerd.

 

Ook het collageen en elastine in de extra-cellulaire ruimte (dus de zone buiten de cellen) worden beschermd en nemen in hoeveelheid weer toe.

De helingsprocessen en de immuniteit van de huid verbeteren. Dit betekent dat de inflammatie, die bij de meeste patiënten aanwezig is, vermindert. De huid is tevens beter bestand tegen UVA en UVB schade.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!