Fillers / Injectables

Een filler is letterlijk een vulmiddel. Een filler wordt ook injectable genoemd omdat deze producten ingebracht worden via injecties.

 

Er bestaan fillers die mooi opvullen en de huid hydrateren. Er zijn ook producten beschikbaar die hun resultaat danken aan collageenstimulatie. Voor welke filler u in aanmerking komt hangt af van uw leeftijd en van de gestelde indicaties.

 

Helaas is het volgens de wet op de Geneesmiddelen van 25 maart 1964 elke arts verboden om reclame te maken voor geneesmiddelen en implanteerbare hulpmiddelen. Ook indirecte vermelding via de moleculenaam blijkt een inbreuk op deze wetgeving.

 

Dit betekent dat wij u via deze publieke website geen informatie meer mogen verschaffen over de gebruikte producten en merken in onze praktijk. Wel kan u informatie krijgen op specifiek verzoek. De volgende informatie is algemeen. Detailinformatie over elke behandeling is beschikbaar in de praktijk en wordt bij elk behandelplan zorgvuldig meegegeven.

 

Indicaties van fillers: algemeen overzicht

Opvullen van fijne lijntjes en diepere rimpels:

 • Nasolabiale groeven (lachrimpels tussen de neus en de mondhoeken)
 • Rimpeltjes rond de mond
 • Lachlijntjes op de wangen
 • Fronsrimpels

Lippen:

 • Vergroten
 • Mooier accentueren
 • Hydrateren
 • Verjongen

Herstellen van verloren gelaatvolumes:

 • Jukbogen
 • Wangen
 • Mid-face
 • Kin
 • Kaaklijn
 • Holle slapen
 • Voorhoofd

Opvullen van littekens

Opvullen van traangootjes

Herstellen van lege en gezakte oorlelletjes

Neuscorrecties

Verminderde huidtonus en dehydratatie van de huid

Halshydratatie

Décolleté-lijnen

Andere lichaamszones kunnen ook geïnjecteerd worden

 

Behandeling

Afhankelijk van wat men wil herstellen of bereiken bestaan er naast verschillende soorten fillers verschillende injectietechnieken. Ook diverse naalden en cannules zijn op de markt. Dr Cervini beheerst de verschillende technieken goed en kijkt vooraf zorgvuldig welke methode en welk materiaal voor elke patiënt het meest is aangewezen om tot een mooi resultaat te komen.

 

Om de gewenste effecten met een naturelle uitstraling te verkrijgen werkt Dr. Cervini ook met de gekende MD Codes ™ van Dr Mauricio De Maio. Deze techniek zorgt voor een herstel van het gelaat met respect voor de normale anatomie van een gezicht. De juiste balans tussen de verschillende zones wordt hierbij nagestreefd. De ontwikkeling van deze MD Codes™ heeft er voor gezorgd dat men met fillers een chirurgisch resultaat kan verkrijgen zonder snijwerk en zonder down-time.

 

Deze methode wordt voor u in een persoonlijk behandelplan gegoten.  De resultaten kunnen in één of meerdere sessies opgebouwd worden.

 

Indien verdoving gewenst kan gekozen worden voor koeling, verdovende crème of een verdovende injectie.

 

Bij alle behandelingen op basis van inspuitingen kan men zich verwachten aan wat roodheid en zwelling. Hoewel de nodige maatregelen worden genomen zijn blauwe plekken niet uit te sluiten, maar ze verdwijnen na enkele dagen tot 2 weken.

 

Onderhoud van uw behandeling

Injectables worden geleidelijk aan afgebroken in de loop van 6 tot 24 maanden. Dit is onder meer afhankelijk van het gebruikte product, de injectieplaats, het eigen metabolisme en of er reeds een eerdere behandeling werd uitgevoerd. Zo zal een filler ter hoogte van een neus of traangootjes lang houden, terwijl rond de mond (door de beweging) sneller een aanvulling nodig is. Voor de meeste patiënten is een jaarlijkse onderhoudsbehandeling voldoende.

 

Veiligheid

Dr. Cervini gebruikt enkel kwaliteitsvolle merken waarvan de veiligheid gegarandeerd is door de nodige certificaten. Ze zijn FDA approved  en CE gemarkeerd. Permanente fillers worden afgeraden en worden daarom ook nooit ingespoten door Dr. Cervini

 

De huidige fillers worden gemaakt via bio-technologie waardoor allergische reacties uiterst zeldzaam zijn. Uiteraard dienen deze  producten uitsluitend ingespoten te worden door goed opgeleide  artsen.

 


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!