Tarieven

Tijdens een persoonlijke consultatie

Een persoonlijk consult met evaluatie van uw huid en gelaat of lichaam blijft de beste manier om een optimaal advies te formuleren.
Na evaluatie van uw noden en wensen worden de kosten van de geadviseerde of gevraagde behandelingen voor u genoteerd in een vrijblijvend behandelschema.
Zo gewenst wordt u ook een algemene, gedetailleerde tarievenlijst overhandigd om u voldoende transparantie te verschaffen in alle behandelingen en overeenkomstige tarieven.

 

Via mail

U kan onze algemene tarievenlijst opvragen via mail. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in.
Aangezien het vermelden van stof- en merknamen van geneesmiddelen en inplanteerbare hulpmiddelen niet is toegelaten op een website volgens de Wet op de Geneesmiddelen, wordt onze tarievenlijst niet gepubliceerd op de website zelf. Om aan deze wet te voldoen (geen enkele vorm van reclame wordt nog getolereerd) worden ook in de gemailde versie geen merknamen meer vermeld. Uiteraard kan u de merken bij ons navragen. Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande en officieel erkende producten.

 

BTW

CERVINI Aesthetic Medicine is een ESTHETISCHE PRAKTIJK. Onze consultaties en behandelingen worden uitgevoerd omwille van cosmetische redenen. Er is géén terugbetaling door het ziekenfonds voorzien. U ontvangt geen getuigschrift voor verstrekte hulp voor het ziekenfonds.

Alle behandelingen worden beschouwd als niet-curatief en daarom dienen wij wettelijk verplicht 21% BTW aan te rekenen. De BTW is verrekend in de tarieven die u leest op de tarievenlijst.

 

In de prijs van de behandelingen is géén touch-up bijgerekend. Indien bijkomende behandelingen aangewezen blijken of gewenst zijn, kan dit voor de hiervoor geldende tarieven.

 

Tarieven zijn onderhevig aan aanpassingen doorheen de tijd. Steeds geldt het tarief van dat moment. Dit kan van belang zijn wanneer u zelf uw afspraak verzet. Wanneer u bezig bent met een specifieke kuur zonder te annuleren, dan wordt die steeds afgewerkt aan de tarieven die bij opstart van toepassing waren. Dit geldt niet voor een latere onderhoudsbehandeling.

 

Heeft u vragen in verband met onze tarieven of wenst u een tarievenlijst te ontvangen? Dit kan via onderstaand formulier.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!