Tarieven

Tijdens een persoonlijke consultatie

Een persoonlijk consult met evaluatie van uw huid en gelaat of lichaam blijft de beste manier om een optimaal advies te formuleren.
Na evaluatie van uw noden en wensen worden de kosten van de geadviseerde of gevraagde behandelingen voor u genoteerd in een vrijblijvend behandelschema.
Zo gewenst wordt u ook een algemene, gedetailleerde tarievenlijst overhandigd om u voldoende transparantie te verschaffen in alle behandelingen en overeenkomstige tarieven.

 

Via mail

U kan onze algemene tarievenlijst opvragen via mail. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in.
Aangezien het vermelden van stof- en merknamen van geneesmiddelen en inplanteerbare hulpmiddelen niet is toegelaten op een website volgens de Wet op de Geneesmiddelen, wordt onze tarievenlijst niet gepubliceerd op de website zelf. Om aan deze wet te voldoen (geen enkele vorm van reclame wordt nog getolereerd) worden ook in de gemailde versie geen merknamen meer vermeld. Uiteraard kan u de merken bij ons navragen. Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande en officieel erkende producten.

 

BTW

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW sedert januari 2016.

 

Volgens de huidige wetgeving kunnen niet-curatieve consultaties en behandelingen niet vergoed worden door het ziekenfonds en worden er dus geen getuigschriften voor verstrekte hulp geschreven.

 

Heeft u vragen in verband met onze tarieven of wenst u een tarievenlijst te ontvangen? Dit kan via onderstaand formulier.