Ligging & parkeermogelijkheden

Markt 2B bus 1
Kasterlee
België
Telefoon: 0032 (0)14 / 73 84 73

 


Via volgende link vindt u onze praktijk en de parkeermogelijkheden:

 

PLAN route en parkings nieuwe praktijk Dr CERVINI

 

CERVINI Aesthetic Medicine is gelegen op de hoofdbaan in het centrum van Kasterlee, een Kempisch dorp gekend door zijn bossen en talrijke heerlijke restaurants.
De praktijk wordt bezocht door mensen uit heel wat verschillende regio’s. Patiënten uit gans de Kempen worden verwelkomt, maar ook mensen vanuit regio Antwerpen, Limburg, Tilburg en Eindhoven vinden hun weg naar deze medisch esthetische praktijk.
Indien u omwille van een lange reistijd uw behandeling wenst te combineren met een etentje of lunch kan u een brochure verkrijgen van de horeca gelegenheden in het toeristische Kasterlee.

http://www.toerisme-kasterlee.be 

 

Kasterlee ligt nabij de E34. Wanneer u via deze autoweg komt neemt u afrit 24 aangeduid met Turhout-Geel-Kasterlee. Wanneer u het bord met een rechtdoor pijl voor Geel, Lichtaart en Kasterlee bereikt, volgt u NIET deze expresweg zoals aangegeven, maar gaat u zacht linksaf waarbij u de bewegwijzering voor het industrieterrein Biezenveld volgt. Zo komt u dadelijk op de Turnhoutsebaan, de grote baan die u naar het centrum leidt en die u blijft volgen tot aan de kerk van Kasterlee. Daar slaat u links af. Dit is de Markt met aan uw linkerkant het gemeentehuis. U rijdt het straatje links, juist naast het gemeentehuis in. De praktijk bevindt zich aan uw rechterkant. Parkeermogelijkheden zijn voorzien op de parking van Delhaize, gemeentehuis of de ondergrondse parking van het cultureel centrum PIT.

 

Wanneer u van richting Geel komt, kan u rijden via de oude baan die passeert via Ten Aard of u volgt de aangeduide expresweg tot aan de lichten in Kasterlee, daar gaat u naar rechts. U komt aan de Kerk in het centrum. Vervolgens rijdt u rechtdoor. Dit is de Markt met aan uw linkerkant het gemeentehuis. U rijdt het straatje links, juist naast het gemeentehuis in. De praktijk bevindt zich aan uw rechterkant. Parkeermogelijkheden zijn voorzien op de parking van Delhaize, gemeentehuis of de ondergrondse parking van het cultureel centrum PIT.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!