Filosofie

CERVINI Aesthetic Medicine  werd opgericht door Dr. Cervini uit liefde voor haar vak.

 

Zij is ervan overtuigd dat, ondanks de tijdsgeest van haasten en stress, er  voldoende tijd dient genomen te worden voor een patiënt. In dit domein van de geneeskunde is dit essentieel om tot een mooi en naturel eindresultaat te komen.

 

Een goede evaluatie van het gelaat (of een andere probleemzone) EN een luisterend oor voor de specifieke bekommernissen en wensen van de patiënt zijn de eerste belangrijke punten bij een esthetisch consult.

 

Bij de vraag naar gelaatsverjonging wordt aandacht besteed aan heel het gelaat en de kwaliteit van de huid. Dr Cervini streeft er immers naar om zeer naturel te werken. Ze wil dat patiënten te horen krijgen dat ze ‘er goed uitzien’ en niet dat de naaste omgeving vraagt ‘wat ze allemaal hebben laten doen’.

 

Het is ook belangrijk om bij opeenvolgende behandelingen de natuurlijke balans in het gelaat te behouden of te herstellen. Het over-corrigeren van bepaalde probleemzones en het vervolgens niet opfrissen  van andere zones is af te raden. Dit leidt tot vreemde gezichten. Ook speelt de leeftijd een rol. Op 60 jaar hoeft men er niet krampachtig 30 uit te zien.

 

De patiënt krijgt uitleg over de verschillende mogelijke behandelingen die tot verjonging of beautyfication zullen leiden. Er bestaan vandaag zoveel mogelijkheden en technieken dat het voor de patiënt niet altijd meer duidelijk is wat nu het meest efficiënt zal zijn EN wat bovendien  prijs/kwaliteit de beste keuze is. Dr. Cervini tracht in haar advies ook rekening te houden met ieders budget.

 

De mooiste resultaten worden bekomen door verschillende soorten behandelingen in balans te combineren. Zo zal bijvoorbeeld een verfijning van de poriën, wat spierontspanner in een sterke fronsrimpel en een zacht opvullen van de lijntjes rond de mond mooier ogen dan gans het gezicht uitsluitend te behandelen met een spierontspanner in elke zone of bijvoorbeeld een krachtige laser uit te voeren zonder herstel van verloren volumes.

 

Het continu bijscholen op internationaal niveau en bereid zijn te evolueren in de beschikbare technologieën zijn basispunten om de patiënt de meest geschikte behandeling te kunnen adviseren en deze ook zorgvuldig te kunnen uitvoeren.

 

Medisch esthetische behandelingen mogen enkel uitgevoerd worden door artsen. Het is wettelijk verplicht dat de betreffende arts beschikt over een hiervoor geschikt medisch kabinet en goed bijgehouden medische dossiers. Het injecteren in schoonheidsinstituten of andere niet-medische locaties is wettelijk niet toegestaan.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!