Verslapte huid / lijntjes

Een minder goede huidconditie onder de ogen kan reeds op jonge leeftijd optreden. Sommige mensen hebben nog een heel fris gelaat en enkel rimpeltjes onder de ogen.

 

De meest aanbevolen behandeling voor rimpels onder de ogen en verslapping van de huid van de onderste oogleden is  laseren. Afhankelijk van de ernst van de lijnen kan geopteerd worden voor een LIGHT, MEDIUM of DEEP laserbehandeling met de MiXtoSX. Wanneer er voornamelijk sprake is van een verslapte en dunne huid kan de Clearlift soelaas bieden. Deze laser verstevigt en lift de huid zonder hinder te bezorgen in de dagen na de behandeling.

 

Bij sommige patiënten kan ook een zeer specifieke mesotherapie worden uitgevoerd die de lijntjes fijn opvult en de walletjes draineert.

 

Een zeer lage dosis spierontspanner kan worden geïnjecteerd in de onderste oogleden wanneer de huid zelf nog in optimale conditie verkeert en de rimpeltjes louter ontstaan door mimiek (bij lachen).

Beste patiënt,

Vanaf 4 mei zal de praktijk opnieuw geopend zijn.

De behandelingen worden gefaseerd opgestart. Hierbij volgen wij de maatregelen van de federale overheid, zo ook de wetenschappelijke aanbevelingen in het kader van de esthetische geneeskunde.

Wij zijn blij u terug te kunnen verwelkomen en doen ons uiterste best om alle geannuleerde afspraken van de voorbije weken terug in te boeken.

Wij doen in de praktijk al het mogelijke om u een zo veilig mogelijke omgeving aan te bieden.

Dr Isabella Cervini