Onderkin

Een onderkin wordt veroorzaakt door een te veel vet in de zone onder de kin. Dit kan ontstaan zijn door overgewicht, maar het kan ook bij slanke mensen voorkomen, louter familiaal en dus ook al aanwezig op jonge leeftijd.

 

Lipolyse kan een oplossing betekenen voor dit probleem. Bij een kleine hoeveelheid vet kan het probleem volledig worden opgelost. Bij de aanwezigheid van veel vet wordt het vet gereduceerd. Wanneer uitgesproken vet aanwezig is, uitzakking van de weefsels en een sterke verslapping van de huid kan een liposuctie en halslift aangewezen zijn.

 

De lipolyse-techniek kan zo nodig over gans de hals en/of kaakrand worden toegepast.

 

Soms lijkt het alsof iemand een onderkin heeft gekregen zonder toename van het vetweefsel. Dit wordt veroorzaakt door de combinatie van huidverslapping, verlies van het ondersteunend weefsel en uitgesproken platysmabanden. Dit zijn halsspieren. In dit geval kan een mooie onderkinlift bekomen worden met spierontspanners. Zo nodig kan de huid nog bijkomend verstevigd worden met de Alma Hybrid™ en mesotherapie of meer gelift worden door versteviging in de diepte met de Clearlift laser.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!