Decolleté

De decolleté is tijdens de lente en zomer evengoed blootgesteld aan UV-straling als het gelaat en de handen. Toch hebben weinigen de reflex om deze zeer gevoelig huid te beschermen. Met de jaren verdunt de huid zichtbaar en ontstaan couperose, pigmentvlekken en rimpels.

 

Door het gewicht van de borsten ontstaan er ’s nachts ook plooilijnen die verticaal over de decolleté lopen van buiten naar binnen toe.

 

De huid van de decolleté moet voorzichtig behandeld worden. Afhankelijk van het probleem kan voor bepaalde behandeling gekozen worden of kunnen behandelingen gecombineerd worden:

 

  1. De Alma Hybrid™ laser zorgt voor collageenstimulatie en dus versteviging van de huid met aanpak van de fijne lijntjes. Ook pigmentvlekken zullen verminderen.
  2. Bij duidelijke pigmentstoornissen kan een peelingsessie of een lasersessie met de pigmentlaser gepland worden die niet alleen de teint doet opklaren maar ook de huid in het algemeen zal opfrissen.
  3. Een verstoring in het pigment EN uitzetting van de fijne bloedvaatjes door zonschade wordt dan weer samen behandeld met de couperoselaser.
  4. Dehydratatie en rimpels kunnen aangepakt worden met mesotherapie of een hydraterende filler .
  5. Diepe plooirimpels kunnen ook opgevuld worden met een filler.
  6. Een goede thuiszorg en bescherming tegen zonnestralen is essentieel.


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!