Clearlift

Wat

Clearlift is een non-invasieve behandeling van fijne lijntjes, huidverslapping, melasma en huidveroudering door UV beschadiging. Het weefsel wordt onderhuids verwarmt en dus van binnenuit gestimuleerd, waardoor de fibroblasten meer collageen gaan produceren en de collageenvezels worden geherstructureerd. Hierdoor wordt de huid strakker. Bij een aangepaste instelling treedt ook een verbetering op van melasma, dit is bruine huidverkleuring van hormonale oorsprong.

 

Bij deze fotomechanische (akoestisch/trillingen) behandeling is het mogelijk direct uw dagelijkse bezigheden te hervatten.

 

De Clearlift-laser van Alma Lasers heeft een FDA-keurmerk en voldoet hiermee aan de strengste eisen op het gebied van laserveiligheid. De Clearlift-behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Ook de donkere huid of zeer gevoelige huid kan veilig behandeld worden.

 

Indicaties

Het slapper worden van de huid / verlies van elasticiteit van de huid. Deze technologie kan aangewend worden bij beginnende huidverslapping en tonusverlies van de huid.

 

Volumeverlies en sterke verslapping van de weefsels vraagt om andere technieken.

 

Ook melasma en fijne lijnen kunnen verbeteren. Voor deze indicaties zijn ook nog andere behandelingen ter beschikking.

 

Aantal behandelingen

Deze behandeling dient minstens 4 keer te worden uitgevoerd. Bij sterkere verslapping worden 6 sessies aanbevolen. Tussen twee behandelingen wordt een behandelinterval van minstens 1 week en maximum vier weken tussen gelaten.

 

Onderhoud van het resultaat gebeurt met één behandeling om de 3 à 4 maanden.

 

Resultaten

Verbetering van de huidtonus. De huid is minder dun en steviger.

Het resultaat kan, ondanks het feit dat de behandeling met de meeste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd, van te voren niet exact worden ingeschat of gegarandeerd. Verschillende factoren spelen een rol in de huidveroudering en kunnen het resultaat beïnvloeden.

 

Het eerste effect op de huid is meestal merkbaar na twee behandelingen. Het meer liftende resultaat komt geleidelijk en is vooral vast te stellen na 3 maanden. Eén collageencyclus vraagt immers 6 weken. Na 12 weken ziet men nog duidelijker de resultaten van de extra collageenproductie zoals bij alle collageen-stimulerende behandelingen.

 

Bij sterke huidverslapping zal eveneens verbetering optreden maar deze lasertechnologie vervangt niet de sterkere liftende behandelingen zoals liftende draden of chirurgie indien aangewezen. Het gaat dan om een verbetering van de huidkwaliteit.

 


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!