Herstel volume oorlel

Ook onze oorlellen zijn onderhevig aan veroudering. Ze verliezen met de jaren volume en worden minder stevig. Vooral dragers van oorbellen gaan dit na verloop van tijd opmerken. De sieraden gaan dan meer doorhangen. De gaatjes kunnen na verloop van tijd zelfs doorscheuren.

 

Het volumeverlies is zeer gemakkelijk op te lossen door de oorlelletjes op te vullen met een filler. Deze behandeling  vraagt weinig tijd en weinig product, waardoor het een goedkope, maar toch zeer efficiënte oplossing is. De oorbellen komen nadien ook weer mooi  tot hun recht. Heel wat mensen zijn niet op de hoogte van deze mogelijkheid.

 

Jaarlijks kan wat filler bijgespoten worden om het resultaat te onderhouden.

Beste patiënt,

Wegens verstrengde federale maatregelen rond het coronavirus COVID-19 zijn wij genoodzaakt de praktijk volledig te sluiten.

Hierbij kunnen wij reeds meedelen dat alle geplande behandelingen tot en met 3 april 2020 worden uitgesteld naar een nog onbekende datum. Betrokken patiënten worden hierover telefonisch gecontacteerd. Over het verdere verloop van de boekingen houden wij u op de hoogte.

Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen en wensen iedereen een optimale gezondheid toe.

Dr Cervini