Fijne lijntjes

De ontwikkeling van fijne lijntjes begint vaak op vrij jonge leeftijd. Blootstelling aan UV-stralen, roken, droge huid, een minder optimale levensstijl zijn enkele factoren die het ontstaan ervan bevorderen.  Preventie door het minimaliseren van deze factoren en een goede thuiszorg zijn essentieel.

 

Voor beginnende fijne lijntjes  en kleine rimpeltjes zijn verschillende behandelingen mogelijk.

 

Eén of meerdere duidelijke rimpeltjes kan je heel  zorgvuldig opvullen met een fijne filler.  Fijne lijntjes ronde de mond, aan de ogen of kaakrimpeltjes kunnen zo worden weggewerkt. Aangezien er weinig productverbruik is, kan de kostprijs  laag worden gehouden.

 

Gaat het om een grotere oppervlakte met allemaal fijne rimpeltjes dan kan je best een behandeling selecteren die inwerkt op de globale huidstructuur. De Alma Hybrid™  biedt deze mogelijkheid. Door de huid te gaan laseren, wordt de huid gedeeltelijk verwijderd en vernieuwd en de productie van eigen collageen wordt gestimuleerd. Dit leidt dus tot een opvulling van binnenuit.

 

Je kan zacht laseren waardoor de hinder vlak na de behandeling zeer kort en beperkt is. In de meeste gevallen zal de behandeling dan enkele malen herhaald worden. Of je kan opteren voor een mediumbehandeling, waardoor sneller meer effect verkregen wordt.

 

Indien een gedehydrateerde huid of een vermindering in huidtonus  kan een specifieke mesotherapie worden geselecteerd om het laseren aan te vullen. Combinatiebehandelingen bieden een meerwaarde omdat je zo inwerkt op de verschillende tekortkomingen van de huid. Doordat je bio-revitaliserende stoffen aanvoert zal de eigen collageenproductie, die in gang is gezet door het laseren, worden geoptimaliseerd. Het gelaat krijgt meer ‘glow’, meer helderheid.

 

Wanneer kleine rimpeltjes ook het gevolg zijn van huidverslapping en collageenverlies en/of van een overmatige beweging in die specifieke huidzone kunnen verstevigende draadjes worden geplaatst. Zij zorgen voor de aanmaak van een verstevigend netwerk van collageen en verminderen de huidbeweging zonder een impact te hebben op de spieractiviteit.

 

Ook ter hoogte van het lichaam kan je zones met fijne lijntjes aanpakken. De hals, decolleté, de bovenarmen en de zone boven de knieën zijn regio’s waar heel wat vrouwen zich over bekommeren. Laser gecombineerd met het onderhuids uitwaaieren van een filler of gebruik van draden kan voor het lichaam een mooie verbetering opleveren.

 


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!