Route

CERVINI Aesthetic Medicine is gelegen op de hoofdbaan in het centrum van Kasterlee, een Kempisch dorp gekend door zijn bossen en talrijke heerlijke restaurants.  Een kaart met locatie van de praktijk kan u vinden bij CONTACT.

 

De praktijk wordt bezocht door mensen uit heel wat verschillende regio’s.  Patiënten uit gans de Kempen worden verwelkomt, maar ook mensen vanuit regio Antwerpen, Limburg, Tilburg en Eindhoven vinden hun weg naar deze medisch esthetische praktijk.

 

Indien u omwille van een lange reistijd uw behandeling wenst te combineren met een etentje of lunch kan u een brochure verkrijgen van de horeca gelegenheden in het toeristische Kasterlee.

 

Extra toelichting  van een wijziging in de verkeerswegen en het verdwijnen van de ronde punten in Kasterlee (omwille van de aanleg van de nieuwe expresweg tussen Turnhout en Geel) :

Kasterlee ligt nabij de E34. Wanneer u via deze autoweg komt neemt u afrit 24 aangeduid met Turhout-Geel-Kasterlee. Wanneer u  het bord met een rechtdoor pijl voor Geel, Lichtaart en Kasterlee bereikt, volgt u NIET deze expresweg zoals aangegeven, maar gaat u zacht linksaf waarbij u de bewegwijzering voor het industrieterrein Biezenveld volgt. Zo komt u dadelijk op de Turnhoutsebaan, de grote baan die u naar het centrum leidt en die u ongeveer 1 km blijft volgen. De praktijk ligt vervolgens aan de linker kant enkele meters na het plaatje van de bebouwde kom.

 

Wanneer u van richting Geel komt, kan u rijden via de oude baan die passeert via Ten Aard of u volgt de aangeduide expresweg tot aan de lichten in Kasterlee, daar gaat u naar rechts. U komt aan de Kerk in het centrum. Vervolgens kiest u voor links. Dit is de Turnhoutsebaan. De praktijk vindt u na een 600 meter  aan de rechterkant .


Vanaf 3 januari 2023 vindt u ons in onze gloednieuwe praktijk Markt 2B te Kasterlee.


We zien er erg naar uit en hopen dat wij u op deze mooie locatie nog
een betere beleving en service
kunnen meegeven!

 

In de loop van 2023 krijgt ook onze website een makeover!